martes, 2 de abril de 2013

BARRI ORGANITZAT, BARRI RESPECTAT!

És preciós somiar però amb la condició de creure en els nostres somnis, d'examinar amb atenció la vida real, de confrontar la nostra observació amb els nostres somnis i de realitzar escrupolosament les nostres fantasies. Són ja cinc anys d'observar l'evolució de la ciutat, carrers i barris, de veure des de l'organització, on ens estan intentant portar sense permetre anar per això a la deriva. La Cosa Nostra té com a objectiu construir una alternativa, un espai a peu de barri, del poble i per al poble, ser un motor i un instrument per a la denúncia del sistema capitalista, cada vegada més voraç i agressiu contra les classes més humils i populars.

Des de la nostra assemblea fem una valoració positiva dels cinc anys de vida i d'autogestió del projecte, intentat sempre ser un suport per als moviments socials de la plana, dinamitzant i creant un espai lliure per al debat i la discussió de gent amb moltes inquietuds, gent que prefereix no mirar per a un altre costat i callar, inconformistes i revolucionaris un lloc de trobada dins del nostre barri.

És una realitat que no és fàcil el camí més i quan ara en una de les etapes més dures del capitalisme i amb el considerable agreujament de la crisi impulsat per la maquinària de retallades del partit popular, veiem com el nostre espai està cada vegada més assenyalat per un punt de mira en el qual la repressió policial i els grups d'extrema dreta pretenen tenir-nos a tir per a silenciar-nos. Conseqüència directa i clar rèflex de que estem fent ben el nostre treball i ens estem convertint en un element incomode a la ciutat per aquells que estan acostumats al fet de que ningú qüestioni el seu poder. A aquells que volen implantar la política de la por els diem que l'únic que estan aconseguint és tenir a gent cada vegada més conscient, valenta i amb més ganes de lluitar, veient-nos també impulsats amb el recolzament popular com són per exemple les mobilitzacions antirepressives i actes de solidaritat amb La Cosa Nostra a causa de la detenció de 3 dels nostres companys, és quan es materialitza el si ens toquen a un ens toquen a tots o l'important suport o seguiment dels actes que s'organitzen en el local que ens fan sentir-nos cada vegada amb més força i ganes de seguir endavant i no donar ni un pas enrere.

Per això seguirem els anys que facen falta organitzant la ràbia i construint un futur de llum en una ciutat cada vegada més fosca i apagada, seguirem sense tenir por a assenyalar als enemics i culpables de la nostra precarietat, tenim com a objectiu portar la guerra fins a on l'enemic la porte, fer la guerra total. Els anem a impedir tenir un minut de tranquil•litat, els direm que si es pot!, anem a continuar demanant llibertat per a la nostra terra per als nostres presos polítics, els anem a atacar on més els faça mal, farem dels nostres somnis una realitat, perquè si el present és de lluita el futur tenim clar que serà nostre.

PERQUÈ PREFERIM MORIR DE PEU QUE VIURE SEMPRE AGENOLLATS!
NO PASSARAN! NO ENS CALLARAN!
LA COSA NOSTRA NO MORIRA MAI!

UNEIX-TE A LA RESISTÈNCIA!


No hay comentarios:

Publicar un comentario